00
Da'r
00
Tim
00
Min
00
Sek

TACK ALLA SOM DELTOG 2024!

Sillracet
12

Sillracet

Silltävling
lördag 1 juni, 12:00
-17:00
söndag 2 juni, 12:00
-15:00

Om du någonsin undrat vad som verkligen pulserar i hjärtat av Sillens Helg, är svaret lika klart som sillspad – det är självklart Sillracet!

Det här är inte något vanligt race – det finns ingen startlinje, ingen sprint, inga svettiga pannor (om du inte räknar köksmästarnas i hettan av köket, förstås). Istället är det ett kulinariskt kapplöp där våra skickliga köksmästare från Marstrands matställen kämpar klockan runt för att skapa den mest fantastiska sillinläggningen. De skär, hackar, blandar och lägger ner all sin passion i varje liten detalj för att skapa ett mästerverk som kommer att förtrolla dina smaklökar.

Men hur avgörs detta otroliga race, kanske du undrar? Jo, det är här du kommer in i bilden. För en minimal avgift på 195 kr får du ett Sillpass, som är din biljett till att provsmaka alla dessa fantastiska sillinläggningar. Du blir inte bara en åskådare till detta race, utan en viktig domare! Det är du som avgör vilken sillinläggning som kommer att korsa mållinjen först genom att SMS-rösta på din favorit.

Så kom igen, hoppa på Sillracet! Känn den spännande atmosfären, smaka på alla de läckra sillinläggningarna och rösta på din favorit. Det är mer än ett race – det är Sillens Helg!

Våra sponsorer

Sillens Helg 7-8 juni 2025

Sillens Helg I Marstrand
Denna sida är byggd av Hectornado AB i Kungälv.

Behöver du också en smart, snygg, blixtsnabb, dynamisk hemsida som är ett troget fönster utåt åt ditt företag dygnet runt? Hör av dig.

Gillar du den här hemsidan?

Behöver du också en specialdesignad blixtsnabb, dynamisk hemsida med skräddarsydd funktion för att nå ut maximalt? Hör av dig till Johan på Hectornado i Kungälv.