00
Da'r
00
Tim
00
Min
00
Sek

Köp sillpass för 2024 redan nu!

Musikmarsch
1

Musikmarsch

Musik
lördag 3 juni, 11:30

Kan du höra det? Det är ljudet av musik som fyller luften och sprider glädje!

Kungälvs musikkår med Drillflickorna laddar upp för en storslagen musikmarsch, en musikalisk parad som ska svänga sig hela vägen från Havshotellet på Koön till Sillens Helgs pulserande hjärta – informationstältet på Marstrandsön.

Detta är ingen vanlig marsch – det är ett festligt tåg fyllt med melodier som får hjärtat att sjunga och fötterna att svänga! Se på när musikerna med sina blankpolerade instrument leder tåget genom staden, lämnar ett spår av lätta toner bakom sig. Och du är inte bara en åskådare i detta – du är en del av paradens puls.

Så kom igen, låt oss marschera tillsammans! Ta ett steg i takt med musiken, skratta, sjung, dansa och följ Kungälvs musikkår med Drillflickorna på denna festliga färd genom staden. Från Havshotellet på Koön till Marstrandsön, låt oss göra denna musikmarsch till en oförglömlig upplevelse under Sillens Helg!

Våra sponsorer

Sillens Helg 1-2 juni 2024

Sillens Helg I Marstrand
Denna sida är byggd av Hectornado AB i Kungälv.

Behöver du också en smart, snygg, blixtsnabb, dynamisk hemsida som är ett troget fönster utåt åt ditt företag dygnet runt? Hör av dig.

Gillar du den här hemsidan?

Behöver du också en specialdesignad blixtsnabb, dynamisk hemsida med skräddarsydd funktion för att nå ut maximalt? Hör av dig till Johan på Hectornado i Kungälv.