00
Da'r
00
Tim
00
Min
00
Sek

Köp sillpass för 2024 redan nu!

Utställare visar upp sina delikatesser
12

Utställare visar upp sina delikatesser

Smakupplevelse
lördag 3 juni, 12:00
-17:00
söndag 4 juni, 12:00
-16:00

Stig ombord på ett kulinariskt äventyr som sköljer över dina sinnen under Sillens Helg på Marstrandsön! Här, vid kajens kant, väntar en mångfald av matutställare på att förtrolla dig med en explosion av dofter och smaker.

Förutom läckra sillinläggningar kan du också förvänta dig att njuta av ett brett utbud av andra lokala specialiteter. Så kliv ner på kajen, släpp loss dina sinnen och låt dofterna och smakerna från Sillens Helg på Marstrandsön föra dig på en resa genom vårt svenska kulinariska landskap. Sillens Helg är mer än bara en matupplevelse – det är en möjlighet att, med hjälp av våra utställare, bli en del av Marstrands långa och rika silltradition. Vi ser fram emot att välkomna dig till denna fest för alla sinnen!

Våra sponsorer

Sillens Helg 1-2 juni 2024

Sillens Helg I Marstrand
Denna sida är byggd av Hectornado AB i Kungälv.

Behöver du också en smart, snygg, blixtsnabb, dynamisk hemsida som är ett troget fönster utåt åt ditt företag dygnet runt? Hör av dig.

Gillar du den här hemsidan?

Behöver du också en specialdesignad blixtsnabb, dynamisk hemsida med skräddarsydd funktion för att nå ut maximalt? Hör av dig till Johan på Hectornado i Kungälv.