00
Da'r
00
Tim
00
Min
00
Sek

Köp sillpass för 2024 redan nu!

Håkan Juholt & Ted Karlberg berättar om Silldiplomati
4

Håkan Juholt & Ted Karlberg berättar om Silldiplomati

Föreläsning
lördag 3 juni, 14:00
söndag 4 juni, 14:00

Vi bjuder in dig till en inspirerande diskussion med Ted Karlberg och den tidigare partiordföranden och nuvarande ambassadören i Sydafrika, Håkan Juholt.

Detta unika samtal, som sker live från Sydafrika, kommer att väva samman trådar av politik, kultur, internationella relationer, och självklart, vår älskade sill.

Denna resa genom världens alla hörn kommer att fördjupa din förståelse för sillens globala betydelse och dess sammanflätade förhållande med vår gemensamma historia och kultur. Dessutom får du unika insikter i den samtida politiska scenen genom att koppla vår egen silltradition till globala trender.

Detta är inte bara ett föredrag, det är en interaktiv upplevelse! Du har chansen att ställa dina egna frågor och engagera dig i diskussionen. Så förbered dina tankar och funderingar, och förvänta dig det oväntade!

Eventet äger rum på det vackra Hotell Villa Maritime [4], där vi förbereder oss att ta emot er till denna spännande och lärorika kväll. Varmt välkomna till en underbar kväll av upptäckter, berikande diskussioner och firande av vår gemensamma sillkärlek!

Våra sponsorer

Sillens Helg 1-2 juni 2024

Sillens Helg I Marstrand
Denna sida är byggd av Hectornado AB i Kungälv.

Behöver du också en smart, snygg, blixtsnabb, dynamisk hemsida som är ett troget fönster utåt åt ditt företag dygnet runt? Hör av dig.

Gillar du den här hemsidan?

Behöver du också en specialdesignad blixtsnabb, dynamisk hemsida med skräddarsydd funktion för att nå ut maximalt? Hör av dig till Johan på Hectornado i Kungälv.