00
Da'r
00
Tim
00
Min
00
Sek

TACK ALLA SOM DELTOG 2024!

Är du årets Sillkung eller Silldrottning af Marstrand? Nu har du chansen!
12

Är du årets Sillkung eller Silldrottning af Marstrand? Nu har du chansen!

Silltävling
söndag 2 juni, 15:30

Är du redo att stå i strålkastarljuset som årets Sillkung eller Silldrottning af Marstrand? Nu har du chansen att visa upp din kreativitet och passion för sillinläggning i vår stora tävling.

För att delta, behöver du endast skapa din allra bästa hemmagjorda sillinläggning och lämna in den till vårt informationstält. Vi välkomnar alla recept, från traditionella till innovativa – det viktiga är att det är din personliga prägel på det.

Efter inlämningen kommer din sillinläggning att noggrant provsmakas av en jury bestående av framstående stjärnkockar. Juryn leds av den erkände gastronomen Lars Wahlström, och tillsammans kommer de att bedöma varje bidrag baserat på dess smak, kreativitet och presentation.

Spänningen når sin höjdpunkt på söndagen den 4 juni, när vinnaren av tävlingen kommer att presenteras kl 16.15. Om din sillinläggning vinner, kommer du att krönas som årets Sillkung eller Silldrottning af Marstrand – en ära lika delikat och anrik som sillen själv.

Så varför vänta? Påbörja din kulinariska resa idag och kanske är det du som står som vinnare när tävlingen når sitt klimax. Lycka till!

Våra sponsorer

Sillens Helg 7-8 juni 2025

Sillens Helg I Marstrand
Denna sida är byggd av Hectornado AB i Kungälv.

Behöver du också en smart, snygg, blixtsnabb, dynamisk hemsida som är ett troget fönster utåt åt ditt företag dygnet runt? Hör av dig.

Gillar du den här hemsidan?

Behöver du också en specialdesignad blixtsnabb, dynamisk hemsida med skräddarsydd funktion för att nå ut maximalt? Hör av dig till Johan på Hectornado i Kungälv.